BSV Limburgia

Vanaf deze maand kan iedereen lid worden van onze nieuwe Vriendenclub BSV Limburgia. Alle leden en niet-leden die onze vereniging een warm hart toedragen kunnen zich hiervoor aanmelden. Deze wijze van clubsponsoring vervangt de eerdere Club van 50 of de 50 Euro-club.

Inschrijving staat open voor gehuwden en samenwonenden (bv. Peter en Patricia Holland), vriendenteams of elftallen (bv. BSV Limburgia 7e elftal), bedrijven/ondernemers of individuele leden of niet-leden.

De kosten van deelname bedragen € 50,– per jaar. Schrijf je je in voor 3 jaar dan ontvang je een korting van € 30,– en betaal je € 120,–. Een inschrijfformulier kun je krijgen in onze kantine. Je kunt ook het aanmeldformulier op deze website invullen en verzenden. Zie hiervoor de pagina Sponsoring / Vriendenclub BSV Limburgia / aanmelden.

Iedere deelnemer kan op elk gewenst moment instappen. Betaling geschiedt contant dan wel via een bankoverschrijving. Deelname volgt zo spoedig mogelijk ná het moment van betaling en gaat in op de 1e dag van de maand volgend op de maand waarop jouw/jullie naam op het nieuwe bord van de Vriendenclub in ons verenigingslokaal zichtbaar wordt. De voordelen van lidmaatschap op een rijtje:

1e. verbondenheid met de vereniging BSV Limburgia en naamherkenning via het sponsorbord Vriendenclub BSV Limburgia in ons verenigingslokaal;

2e. vermelding van de naam (of namen) op onze website/kantine-TV;

3e. korting van € 30,– als de betreffende deelnemer vooraf te kennen geeft voor 3 jaar lid te worden van de “Vriendenclub BSV Limburgia”;

4e. gratis toegang tot alle reguliere competitiewedstrijden (thuis).

De via de Vriendenclub ontvangen sponsorgelden worden jaarlijks achteraf, én na goedkeuring van de Algemene Ledenvergadering, onder meer beschikbaar gesteld voor de aanschaf van nieuwe materialen, apparatuur of voor bepaalde jeugdactiviteiten. Daarnaast kunnen ze ook ten goede komen aan onze accommodatie of aan onze inrichting.

De eerste elf deelnemers.

De 11 deelnemers die in het seizoen 2022-2023 ook al lid waren van de voorganger van de huidige vriendenclub blijven tot 1 juli 2024 gratis lid. Het sponsorbord met hun naamplaatjes is sedert vorige week te bewonderen in onze kantine. Het gaat daarbij om Dick van Lierop, Jan von Mauw, Jan Keulen, Ko Koch, Tim Theunissen, Nico Stevelmans, Wiel Sozanski, Boy Raets, Paul Keulen, John Bachaus en Frans Pierik. Inmiddels hebben zich ook al nieuwe deelnemers aangemeld. Ook hun naam zal binnenkort te bewonderen zijn op het sponsorbord. Mogen we ook op jouw deelname rekenen?

Bestuur BSV Limburgia

Tags:

Deel dit bericht :

Programma

Scroll naar boven