BSV Limburgia

Vriendenclub BSV Limburgia

Wellicht is het interessant voor u als ondernemer of als particulier om sponsor te worden van onze vereniging. Als sponsor toont u immers niet alleen sociale betrokkenheid maar creëert u, zowel lokaal als regionaal, ook een grotere naamsbekendheid.

Alle leden en niet-leden die BSV Limburgia een warm hart toedragen en tegelijkertijd een financiële bijdrage willen leveren aan de vereniging kunnen zich aanmelden als deelnemer aan of lid van de Vriendenclub BSV Limburgia.

Deze wijze van sponsoring vervangt de eerdere sponsorvormen Club van 50 en de 50 Euro-club. Het geheel vernieuwde sponsorbord, waarop de deelnemers worden vermeld, hangt sedert kort in onze verenigingskantine. Het deelnemersbord werd in september gesponsord door Sven en Denise Roberts, Rob en Anita van Kesteren.

Voor wie:
Deelnemers van de Vriendenclub BSV Limburgia zijn individuele leden of individuele niet-leden (één persoon), echtparen/partners/samenwonenden (twee personen), groepen (bijvoorbeeld drie of meer personen, een team of elftal, een vereniging of een familie) of lokale en regionale ondernemers/bedrijven.

De kosten van deelname zijn:
1e. lid worden voor 1 jaar: kosten € 50,–;
2e. voor een eerste lidmaatschap voor 3 jaar: kosten € 120,– (korting: € 30,–).
Voor iedere volgende bijdrage na verloop van 1 of 3 jaar betalen de deelnemers vervolgens € 50,– per jaar.

Aanmelden:
Deelnemers kunnen op elk gewenst moment instappen en kunnen zich opgeven middels een aanmeldformulier (verkrijgbaar in onze kantine) óf via onderstaand digitaal formulier.

Betaling geschiedt contant dan wel via een bankoverschrijving. Deelname volgt nadat de bijdrage is ontvangen en gaat in op de 1e dag van de maand nadat de naam van de deelnemer zichtbaar wordt op het sponsorbord. De kosten hiervan zijn voor de organisatie.

Eerdere deelnemers:
De 11 deelnemers die in het seizoen 2022-2023 lid waren (van de voorganger van de huidige Vriendenclub) blijven één jaar lang gratis lid (tot 1 juli 2024). Nieuwe deelnemers betalen de hierboven genoemde bijdrage.

Voordelen voor de deelnemers:
1e. verbondenheid met onze vereniging en naamherkenning op het sponsorbord in ons verenigingslokaal;
2e. vermelding van de naam (namen) van de deelnemer(s) op onze website;
3e. gratis toegang tot alle reguliere competitiewedstrijden (thuis);
4e. besteding van alle ontvangen bijdragen aan onze vereniging. Alle via de Vriendenclub ontvangen gelden worden jaarlijks achteraf, én na goedkeuring van de Algemene Ledenvergadering, beschikbaar gesteld aan bijvoorbeeld onze accommodatie of inrichting, de aanschaf van nieuwe materialen, apparatuur of bepaalde jeugdactiviteiten.

Deelnemersoverzicht Vriendenclub BSV Limburgia:

Sponsoring

Wilt u ook sponsor van BSV Limburgia worden?

Sponsor worden waar wij trots op zijn en die het mogelijk maken om onze vereniging te ondersteunen.

Scroll naar boven