BSV Limburgia

Wij hebben enkele vacatures waarbij wij als BSV Limburgia/Kamerland dringend jullie hulp nodig hebben! Wij zijn op zoek naar jullie! De liefhebber, de ‘expert’, die de training wil verzorgen, die op een leuke leerzame manier, ieder op het niveau dat bij hem past, aan de slag wilt gaan. Dit in de vorm van:
– trainers onderbouw/ jeugd
Wij zoeken het organisatie talent die de boel overziet en in de gaten houdt en hierin de leiding neemt. Dit in de vorm van:
– Bestuurslid voorzitter (DB)
– Bestuurslid voor onze jeugdafdeling
Zoals eerder vermeld zijn we ook op zoek naar kantinebeheerders. Wat zijn hier de taken:
– Instrueren, aansturen en begeleiden van kantinevrijwilligers.
– Zorgdragen voor bezetting van de keuken en bar gedurende de openingstijden.
– Poetsen en bijhouden van de ruimtes.
Spreekt dit jou/jullie aan, wil je meer info of wil je een keer babbelen over hoe één en ander in te vullen? Neem dan contact op met Joop Huijs (bestuurslid) via 06-27055726.
Tevens hebben we ook nog enkele plekken voor bar/keuken vrijwilligers die in het weekend kunnen komen ondersteunen. Hierin geef je zelf aan hoe vaak, wanneer en welke tijden je wilt ondersteunen. Je staat hierin niet alleen en de vereniging zal hierin alles doen om je/ jullie te ondersteunen. Wij hopen dat wij ook nu weer mogen rekenen op jullie inzet. Tenslotte: vele handen maken licht werk! Interesse: stuur dan een e-mail naar: secretaris@bsvlimburgia.nl
Bij interesse voor wat betreft het horeca gedeelte neem dan contact op met Joop Huijs (bestuurslid) via 06-27055726.
 
 
Bestuur BSV Limburgia.
Tags:

Deel dit bericht :

Programma

Scroll naar boven