BSV Limburgia

Sponsoring

Wellicht is het interessant voor u als ondernemer of als particulier om sponsor te worden van onze vereniging. Als sponsor toont u immers niet alleen sociale betrokkenheid maar creëert u, zowel lokaal als regionaal, ook een grotere naamsbekendheid.

Wij bieden diverse sponsorpakketten aan. Deze variëren van een reclamebord langs ons hoofdveld tot andere uitingen op onze website of in ons clubhuis.

Daarnaast ontvangt u seizoenkaarten voor het bijwonen van thuiswedstrijden van ons eerste elftal, krijgt u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze faciliteiten en wordt u uitgenodigd deel te nemen aan onze jaarlijkse sponsoravond.

Lijkt u dit interessant dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. De kosten van de diverse sponsorpakketten zijn op aanvraag.

Soorten sponsoring:
Heeft u wellicht interesse om als begunstiger, co-sponsor, kledingsponsor (geheel of gedeeltelijk), sponsor van onze jeugdafdeling, balsponsor of zelfs hoofdsponsor op te treden dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen om alle eventuele mogelijkheden te bespreken (zie contactpersonen Commissie Sponsoring).

Reclamebordsponsor:
In dat geval sluit u een overeenkomst voor een minimale duur van 3 jaar. Uw (bedrijfs-)naam wordt vermeld op zowel het reclamebord (grootte naar keuze) als op onze website. Voor meer informatie en kosten (inclusief maak- en plaatsingskosten) staan wij u graag te woord. Ook dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen (zie contactpersonen Commissie Sponsoring).

Sponsoring

Wilt u ook sponsor van BSV Limburgia worden?

Sponsor worden waar wij trots op zijn en die het mogelijk maken om onze vereniging te ondersteunen.

Scroll naar boven