BSV Limburgia

In navolging van onze eerdere communicatie over een 13-tal spelers welke al toegezegd hebben voor komend seizoen kunnen we inmiddels melden dat alle gesprekken afgerond zijn. Zeer positief kunnen we melden dat ook Marwan Bahaali, Miklo van den Boogaart , Martijn Derks en Finn Derksen recent hun toezegging voor komend seizoen gedaan hebben. Op een later moment zullen wij al deze spelers nogmaals uitlichten via onze kanalen.

Helaas gaan er ook een paar spelers onze vereniging verlaten. Uit de gesprekken die de afgelopen weken zijn gevoerd is gebleken dat Jasper Wijnen, Kane Aerts en Marvin Janssen hun uitdaging elders gaan zoeken. Wij danken hen voor hun inzet en zullen hier ook later dit seizoen nog op terugkomen. Zij zijn immers gelukkig de komende maanden nog gewoon op sportpark Houserveld van de partij en daar zijn wij enorm blij mee.

Hiermee zijn de gesprekken met de huidige selectie afgerond en daar waar 17 van de 20 spelers blijven is de technische commissie weer behoorlijk geslaagd in hun inzet. De technische commissie sluit overigens niet uit dat er wel nog nieuwe namen aan de selectie toegevoegd gaan worden voor komend seizoen.

 

Programma

Scroll naar boven