BSV Limburgia

Op vrijdag 9 juni vond de afsluiting van het seizoen ’22-’23 plaats. Onder tropische omstandigheden vonden een groot aantal leden, supporters en sympathisanten de weg naar onze kantine. DJ Wesley en Mike Griek zorgden deze avond voor de muzikale klanken.

Het was ook de avond waar bestuur en leden afscheid namen van Jan von Mauw in de functie van penningmeester. Vanaf eind jaren ’90 was Jan vertegenwoordigd in ons hoofdbestuur. Tientallen jaren daarvoor was hij reeds actief als trainer. Vanwege zijn enorme staat van dienst binnen onze vereniging werd Jan ook verrast door Tom Goossen van de KNVB. Hij reikte Jan de gouden speld van de KNVB uit. Een terechte blijk van waardering voor zijn tomeloze inzet voor onze vereniging en het amateurvoetbal in onze regio.

Ook werd deze avond Lei Heunen door het bestuur benoemd als erelid. Ook Lei heeft een lange staat van dienst binnen onze vereniging. Zo was Lei actief als jeugdtrainer, selectiespeler, leider/trainer 1e elftal en actief bij de bouw van onze kantine. Vanaf eind 2009 zwaaide Lei ook 5 jaar met de voorzittershamer en is daarmee de langst zittende voorzitter van onze fusievereniging.

Als vrijwilliger van het jaar werd Marco Pasveer benoemd. Dit vanwege zijn ruime inzet voor onze jeugdafdeling als keepertrainers, jeugd coördinator en scheidsrechter. Ook bij de senioren is Marco actief als leider van ons 3e elftal.

Afscheid werd er genomen van Regillio Vrede, na 4 jaar actief te zijn geweest bij onze vereniging als technisch adviseur en hoofdtrainer. Pascal Dormans nam afscheid als assisten trainer van het 2e elftal en vervolgt zijn loopbaan bij sv Meerssen. Tot slot nam John Krauzen afscheid als leider van het 4e elftal. John was jarenlang actief als jeugdtrainer en de laatste jaren als leider van ons 4e elftal. Wij bedanken deze heren voor hun inzet voor onze vereniging.

Ook werden de spelers van het seizoen benoemd voor onze senioren teams:

1e elftal : Jurrandy van Dijk;

2e elftal : Roel Beumers;

3e elftal : Danny Geurts;

4e elftal : Dave Hameleers;

Dames : Emani Adams;

Veteranen : Martin Huisman.

Wij bedanken alle aanwezigen voor een zeer geslaagde afsluiting van het seizoen.
We zien iedereen graag terug bij aanvang van het nieuwe seizoen.

Tot slot een woord van dank aan alle vrijwilligers en sponsoren voor de steun aan onze vereniging in het afgelopen seizoen.

Bestuur BSV Limburgia

Foto: Foto’s Brunssum

Tags :

Deel dit bericht :

Programma

Scroll naar boven