BSV Limburgia

 

De sponsorcommissie mag vandaag met trots 2 nieuwe reclameborden presenteren van Ikkekids. Tevens heeft Ikkekids ook een jeugdelftal voorzien van nieuwe shirts, daar binnenkort meer over.

Wij bedanken Ikkekids juniorstore voor de steun aan onze vereniging en hopen op een mooie lange samenwerking.

Ikkekids is een exclusieve winkel voor kinderen, opgericht in 2001 te Landgraaf, vanuit de behoefte aan luxe kinderkleding voor elke gelegenheid. Na 21 jaar werd het tijd voor een nieuw avontuur en zijn we verhuisd naar Heerlen. Een nieuwe locatie vraagt om een nieuw uiterlijk en dus hebben we Ikkekids in een nieuw (lees: geel) jasje gestoken.

Onze winkel staat voor exclusieve kinderkleding, al meer dan 20 jaar zoeken wij de meest luxueuze must haves uit voor de garderobe van uw kind. We verkopen hier luxe merken als Balmain, Moschino, Parajumpers, Stone Island en Dsquared. Stapt u naar binnen bij Ikkekids dan wordt u ondergedompeld in luxe. Daarnaast staan we voor vernieuwing en volgen we de laatste trends nauwkeurig op. Bent u dus opzoek naar de laatste trends op het gebied van luxe kinderkleding, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team staat zes dagen per week klaar om u te helpen en advies te geven, uiteraard onder het genot van een kopje koffie, thee of natuurlijk bubbels.

Benieuwd naar onze nieuwe gele winkel? Kom een kijkje nemen!

Ikke Kids

Dautzenbergstraat 25                                                 

6411 LA, Heerlen

www.Ikkekids.nl                                                     

 

Bestuur BSV Limburgia

 
Tags:

Deel dit bericht :

Programma

Scroll naar boven