BSV Limburgia

Geachte leden, sponsoren, vrijwilligers,

De zomerstop is voor velen al begonnen en een aantal spelen nog hun laatste wedstrijden, die wens ik uiteraard veel succes. De club kan terugkijken op een mooi seizoen, waar alle elftallen met veel plezier, mooie resultaten geboekt hebben!!

Ik wil jullie graag meenemen in het kader van openheid van zaken binnen de vereniging.

Onlangs worden bestuursleden c.q. vrijwilligers anoniem “bedreigd” via brieven die verstuurd worden naar de desbetreffende personen. Helaas heeft degene niets van normen en waarden meegekregen en durft hij/ durven zij niet aan tafel te verschijnen en hun beklag met de desbetreffende personen te delen.

Zowel onze bestuursleden als onze trainer ontvangen brieven van iemand die zich blijkbaar verveeld thuis, of op het werk. De brieven zijn inmiddels doorgebriefd naar de politie en zelf heb ik er nu voor gekozen om er iemand “ANONIEM” op te zetten. (lees: privé detective)!!

Persoonlijk vind ik het jammer dat dit blijkbaar het hedendaagse communiceren is en dat er mensen aangevallen worden die met heel hun hart zorgen voor onze club. Deze mensen en vele vrijwilligers ( trainers, leiders, materiaalmensen, verzorgers, kantinepersoneel, spelers, speelsters, scheidsrechters, werkmensen en vele anderen) zijn de ziel van de club en vallen onder het woord “VERENIGING”!!

Deze mensen zijn nodig net zoals de vele sponsoren voor zowel de senioren als jeugdteams.

Het bestuur heeft de verantwoordelijkheid en de taak om samen te zorgen dat alle bovenstaande personen goed hun werk kunnen doen met alle plezier van de wereld. Waar mensen werken worden ook fouten gemaakt en helaas kan je het niet voor iedereen goed doen.

Als er in jullie ogen dan ook iets anders kan of beter kan dan zijn wij altijd beschikbaar (e-mail, telefoon, aanspreekbaar) om hierover te praten. Blijkbaar is er een afgunst naar de mensen aan wie deze brieven gericht zijn want ik ben TROTS op BSV LIMBURGIA en alle mensen die bij deze VERENIGING betrokken zijn, daarvoor ook oprecht mijn dank!!

Ik wens een ieder (ook de anonieme schrijver) een hele fijne zomerstop toe en maak je niet zo druk om alles maar GENIET van alle momenten binnen “ONZE CLUB”!!

Met sportieve en rood/blauwe groet

Kevin Hofland

Programma

Scroll naar boven