BSV Limburgia

BSV Limburgia heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van het districtsbekertoernooi. In de poulefase van dit toernooi wist het team van trainer Jan van Dijk, tegen achtereenvolgens tweedeklasser Schaesberg, eersteklasser SHH en tweedeklasser Alfa Sport, het maximale resultaat te behalen.

Terwijl de 0-4 overwinning tegen Schaesberg-uit, ondanks de moeilijke weersomstandigheden, toch nog vrij eenvoudig tot stand kwam, zullen de thuiswedstrijden tegen zowel SHH als Alfa Sport, niet tot eenieders tevredenheid verlopen zijn. Desondanks eindigden beide wedstrijden in een 1-0 overwinning.

Het nieuwe seizoen 2023-2024 werd op 8 augustus gestart met een prima oefenwedstrijd tegen Germania Teveren (4-2). In de weken daarna werden achtereenvolgens Heksenberg/NEC (3-1), Langeberg (8-0), De Leeuw (7-0) en RVU (2-1) achter de zegekar gebonden, waarna men op de eerste drie zondagen van september het reeds gememoreerde bekerprogramma afwerkte.

Na een reeks van acht oefen- en bekerwedstrijden waarin alle selectiespelers zich opnieuw in de kijker hebben kunnen spelen, begint ons eerste elftal komende zondag aan een ongetwijfeld enerverende competitiejaargang 2023-2024. Tegenstander op ons eigen sportpark Houserveld is dan opnieuw SHH uit Herten dat afgelopen jaar, na een spannende nacompetitie, promoveerde naar de eerste klasse.

Ondanks de positieve resultaten in de voorbereiding en de eerdere goede afloop tegen de Hertenaren zal ons technisch kader de spelersgroep er ongetwijfeld van doordringen dat diezelfde tegenstander een prima aanwinst is in de eerste klasse F en over enkele zeer snelle en balvaardige spelers beschikt. Van onderschatting tegen deze uitermate verfrissende tegenstander zal dus geen enkel moment sprake mogen zijn.

Wij nodigen iedereen van harte uit om zondag 24 september om 14.30 uur bij de aftrap van het nieuwe seizoen aanwezig te zijn en onze mannen in hun eerste wedstrijd respectvol en sportief te ondersteunen !

Bestuur BSV Limburgia

Tags:

Deel dit bericht :

Programma

Scroll naar boven