BSV Limburgia

BSV Limburgia/kamerland is op zoek naar extra barvrijwilligers in het weekend die onze bestaande poule aan enthousiaste vrijwilligers komen bijstaan. Je bepaalt helemaal zelf hoe vaak, wanneer en welke tijden je wilt helpen. Afhankelijk van het wedstrijdschema is er bezetting nodig vanaf 09:00 uur voor de bar en keuken. Ook indien je slechts af en toe kunt/wilt zou ons dat al enorm helpen. Hoe voller de groep van vrijwilligers, hoe makkelijker wij het rooster met zijn allen kunnen invullen.

Als barvrijwilliger ben je het vrolijke gezicht achter de bar op dinsdagavond, vrijdagavond of in het weekend. Tijdens jouw ‘shift’ voorzie je leden, ouders, toeschouwers en bezoekers van de door hen bestelde consumpties. Het is door het komen en gaan van leuke mensen altijd gezellig in onze kantine en je staat er nooit alleen voor.

Ervaring is helemaal niet nodig, we leren je in ‘no-time’ hoe het werkt. Wel is het belangrijk dat je 18 jaar of ouder bent en je vrijwillig wilt inzetten voor onze vereniging. Wil je een keer proefdraaien of je meteen aanmelden voor de poule? Neem dan contact op met Joop Huijs via 06-27055726.

Programma

Scroll naar boven