Toernooi krijgt al aardig vorm

Het jaarlijks terugkerende internationaal jeugdtoernooi van BSV Limburgia/Kamerland heeft al diverse aanmeldingen mogen ontvangen. Teams op alle niveau’s (amateur en BVO) nemen deel aan ons toernooi en ook over de grenzen in Duitsland, Frankrijk en België zijn onze uitnodigingen uitgedeeld.

Wij proberen zo veel mogelijk teams en verenigingen alvast welkom te heten door regelmatig een update op deze pagina te laten verschijnen. Bijgevoegd vind u dan ook al diverse teams/verenigingen die zich al bij ons ingeschreven hebben, fantastisch en van harte welkom!

Daar waar het toernooi de altijd voor de onderbouw tegen het einde van het seizoen georganiseerd werd heeft de toernooicommissie dit jaar gekozen voor een toernooi voor alle jeugdteams, dus van de JO19 tot en met de J07! Een feit waar we hartstikke trots op zijn!

Onze vereniging is nog steeds op zoek naar sponsoren voor ons toernooi, zo kunt u voor 15 euro (kwart pagina) sponsor worden in het toernooiboekje (of voor 50 euro een hele pagina) maar zoeken wij ook nog sponsoren voor medailles voor de onderbouw en herinneringsbokalen. Wilt of kunt u hierin een rol betekenen? Neem dan contact op met iemand van onze vereniging zodat zij u in contact kunnen brengen met de toernooicommissie!