Seizoensopening

Onderstaand bericht betreft de seizoensopening senioren op zaterdag 11 september. Voor informatie over de opening seizoen voor onze jeugdleden zie het bericht op de homepage van onze site.

Beste leden,

Afgelopen seizoen werden wij geconfronteerd met een bizarre situatie. Maandenlang hebben we geen gebruik kunnen maken van ons geliefde complex. Maandenlang geen wedstrijden en trainingen voor onze spelende leden. Geen gezelligheid in onze kantine. Een honderd jarig bestaan dat wij niet samen met jullie konden vieren. Gelukkig mogen we beetje bij beetje steeds ietsjes meer terug richting een normaal leven en kunnen we onze sport weer beoefenen en de kantine bezoeken.

Wellicht in alle hectiek te weinig laten blijken, maar als bestuur zijn wij ontzettend dankbaar dat jullie ons zijn blijven steunen en trouw de contributie hebben betaald. Dit zonder dat jullie daar iets voor terug konden krijgen.

Graag willen jullie op zaterdag 11 september bedanken voor jullie trouw en steun door samen met onze leden een mooie avond te beleven. Op deze avond willen wij jullie als bestuur een heerlijke BBQ aanbieden en van een aantal consumpties voorzien. Samen kunnen wij dan een gezellige avond beleven, zoals wij ook vaak deden kort voordat Covid-19 ons in zijn greep hield. Vanaf 17.30-19.30 uur is deze avond alleen te bezoeken voor de genodigde leden, na dit tijdstip is een ieder welkom.

Om te kunnen zorgen voor een goede inkoop is aanmelden voor deze avond verplicht en mogelijk tot en met 5 september. Dit aanmelden is mogelijk via de trainer/leider van je eigen elftal, deze zal de aantallen aan het bestuur doorgeven.

Aanmelden voor deze avond via:
– 1e elftal : Ger Gouw;
– 2a/b elftal : Rick Hanssen;
– 4e elftal : Marco Pasveer;
– 5e elftal : John Kraussen;
– Dames : Patricia Vermeulen;
– Veteranen : Jos Reijn;
– Niet spelende leden : Jan von Mauw (janvonmauw@hetnet.nl) .

Wij hopen jullie via deze weg op een passende manier te bedanken en zien er naar uit jullie dit seizoen weer veelvuldig op ons complex te kunnen begroeten.

Bestuur BSV Limburgia/Kamerland