Aanmelden

De vereniging dient van alle spe(e)l(st)ers die op het moment van aanmelding nog geen KNVB-lid zijn en 16 jaar of ouder zijn een kopie van een geldig identiteitsbewijs te ontvangen. Gelieve dit bij aanmelding direct te versturen naar info@bsvlimburgia.nl.
Tevens moet iedereen die 11 jaar of ouder is in het bezit zijn van een spelerspas. Hiervoor hebben we een foto nodig en is het volgende van toepassing.
Je kunt de foto zelf scannen en verzenden naar info@bsvlimburgia.nl of zelf uploaden via de instellingen van de app voetbal.nl.
De foto moet aan de hieronder geplaatste eisen voldoen:                                                                                                       

Het hoeft niet een officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Zorg dus voor voldoende contrast (en geen gezichten van te grote afstand). Om de kwaliteit van de foto’s te behouden, adviseren wij om te kiezen voor foto’s die kleiner zijn dan twee megapixel (1600×1200). Door het verzenden van dit formulier naar BSV Limburgia geef ik toestemming om de pasfoto en persoonsgegevens van mij, mijn zoon/dochter te gebruiken voor het vervaardigen van de KNVB spelerspas.

Onderaan dit aanmeldingsformulier kunt u in de privacy policy lezen hoe wij omgaan met de ontvangen persoonsgegevens. Wedstrijd broekje, wedstrijdsokken en inschrijfgeld bedraagt € 26,00. Als het broekje en de sokken al in bezit zijn bedraagt het inschrijfgeld € 8,00.

Contributie
Senioren spelend lid: € 17,50 
Niet spelend : € 10,00
Veteranen: € 12,50
Jeugdlid: € 14,00
2e en 3e jeugdlid uit één gezin: € 13,00

 

    Vul de gegevens hieronder in om u aan te melden als lid.