Brunssum – Kamerland.nl is al sinds 2009 hoofdsponsor van voetbalvereniging BSV Limburgia. Het kamerverhuur bedrijf heeft zich opnieuw voor 5 jaar als hoofdsponsor aan de club verbonden. Vandaag ondertekenden eigenaar Ton Ruwiel en voorzitter Hub Hofland het contract waarmee de overeenkomst wordt verlengd tot juli 2024.

Een actieve en bruisende sportvereniging als BSV Limburgia kan niet zonder sponsoren. De club is ontzettend blij met de stabiele, langjarige relatie met Kamerland.nl en de belangrijke steun die het bedrijf als hoofdsponsor biedt. In ruil daarvoor is Kamerland.nl uiteraard goed zichtbaar op de wedstrijdkleding en op de accommodatie van sportpark Houserveld. Naast het logo op de wedstrijdshirts en de sponsorborden langs het hoofdveld, valt vooral de toevoeging sinds 2013 in de clubnaam op waarbij de club tegenwoordig de naam BSV Limburgia/kamerland draagt.

Kamerland.nl is gevestigd in Amstelveen en meer dan 50 jaar een kamerverhuurder in de Randstand, Breda en Limburg. Zoekt u direct of op korte termijn een kamer? Kamerland.nl helpt u aan een woonruimte in maarliefst vijf regio’s in Nederland. Het actuele aanbod laten zij u graag zien. Voor meer informatie kunt u gaan naar https://www.kamerland.nl/