Vanavond is ons eigen JO11-2 kampioen geworden! Namens de vereniging in ieder geval van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat, kanjers! Onderstaand verslag komt van trainer Romano Evers. “Na een seizoen waarbij het eigenlijk alleen maar eenrichtingsverkeer is geweest, is vandaag de dag gekomen dat BSV Limburgia/kamerland JO11-2 zich eindelijk tot kampioen mag kronen. Op de velden van SVH’39 was in de rust voor trainer Romano Evers al duidelijk dat ze het kampioenschap niet meer kon ontgaan.

Na de wedstrijd waarin maarliefst 7x werd gescoord en geen tegendoelpunten werden geïncasseerd kregen de spelers en speelster van de trainer te horen dat ze kampioen waren geworden waarna een feestje in de kleedkamer losbarstte. Met 64 doelpunten en maar 12 tegendoelpunten zijn ze ook nog het team met de meeste doelpunten voor en de minste tegen. Zaterdag volgt voor ons een feestwedstrijd waarna de spelertjes gehuldigd zullen worden en een klein feestje volgt in de kantine”.

Spelers van JO11-2 zijn:
Chanaya Evers, Luciano Marchetti, Jimmi Hendriks, Henry Barry, Raygen Martinez, Jessie Schröder, Yentho Rozema, Wail el Hasnaoui, Amir Igharben, Robinsen Uwizeye, Mylan Heyne

Trainer Romano Evers