Daar waar het 1e elftal in aanloop naar de kampioenswedstrijd dit weekend vrij was stond er voor het 2e elftal wel een wedstrijd op het programma tegen het eveneens bovenin verkerende VV Alfa Sport 2. De ploeg van trainer Jamy Schoenmakers heeft vanaf 18 november maarliefst 8 keer gewonnen en 2 keer gelijkgespeeld in competitieverband. In deze 11 wedstrijden werd 45 keer gescoord en wisten zij er maar 12 tegen te krijgen. Een mooie reeks om vandaag verder uit te breidden. De wedstrijd was amper van start gegaan of Keano van den Boogaart wist in de 6e minuut de stand al op een 1-0 voorsprong te zetten. Door doelpunten van Quinten Bisschops en wederom Keano van den Boogaart kon de thuisploeg in de rust tevreden naar een 3-0 stand kijken.

In de tweede helft was BSV Limburgia/kamerland nog meer heersend en gaf het eigenlijk ook geen kans weg aan Alfa Sport. Evenveel doelpunten als in de 1e helft werden er in het 2e bedrijf ook gemaakt, ditmaal door Bilal Bouhamed, Devin van Leusden en Arnold Eggen.

Door de ruime 6-0 overwinning op Alfa Sport klimt BSV Limburgia/kamerland naar een 3e plek op de ranglijst met 3 punten achterstand op de nummer 1 KVC Oranje. Leuk detail: in de komende (en laatste) 3 competitiewedstrijden treft de ploeg achtereenvolgens KVC Oranje 2 (nummer 1), RKSV Minor 2 (nummer 4) en UOW’02 2 (nummer 2). De komende 3 wedstijden beloven dus reuze spannend te worden. Uiteraard wensen wij spelers en staf ontzettend veel succes toe in deze wedstrijden en hopen wij dat de groei van gedurende het seizoen wederom doorgezet kan worden.


Bekijk door hier te klikken de gemaakte foto’s tijdens deze prachtige en succesvolle wedstrijd.