Vandaag mogen wij weer een nieuwe sponsor voorstellen: Dokterbed Zuid Limburg matrasreiniging en meubelreiniging van Jean Janssen.

Sinds 2014 is Jean begonnen bij Dokterbed Zuid Limburg met het reinigen van matrassen, en inmiddels ook meubels. Dit alles gebeurt op een nette en professionele manier. Dokterbed komt hiervoor bij u aan huis. Alle benodigde apparatuur is aanwezig en wij zorgen ervoor dat wij uw huis weer schoon achterlaten. Voor de behandelingen betaalt u geen extra voorrijkosten, deze zijn al in de prijs inbegrepen.

Bel snel voor een afspraak, en ontdek zelf hoe u weer zorgeloos kunt slapen dankzij Dokterbed.

Contact:

Churchillstraat 32 6441 JT Brunssum
Tel: 0652786718
Email: zuidlimburg@dokterbed.nl

De vereniging is Jean Janssen dankbaar voor de steun aan onze vereninging