Wederom nieuws over spelers die onze vereniging trouw blijven. Vandaag spelers die onze jonge selectie van de nodige ervaring voorzien.

In het komende seizoen is Jelle Raets wederom speler binnen onze selectie. Jelle debuteerde in het seizoen 2010-2011 in ons 1e elftal. In het nieuwe seizoen start hij alweer voor het 12e seizoen als selectiespeler in onze vereniging. Tussentijds speelde hij 2 seizoenen bij Groene Ster. Jelle is tevens de volgende speler die de 200 officiële wedstrijden in ons 1e elftal gaat halen, de teller staat thans op 190 wedstrijden.

Ook Marcel Velraeds is inmiddels niet meer weg te denken bij onze vereniging. Hij versterkte onze vereniging bij aanvang van het seizoen 2016-2017, destijds vanuit onze huidige competitiegenoot RKSV Minor. Zodoende volgt voor Marcel ook alweer het 8e seizoen binnen onze vereniging. Al die tijd is hij zowel binnen als buiten het veld een versterking voor onze vereniging.

Bij aanvang van seizoen 2010-2011 streek Randy van Haren neer bij onze vereniging. In het nieuwe seizoen start hij zodoende het 14e (!) seizoen als selectiespeler. In al die jaren kwam Randy reeds tot 288 officiële wedstrijden bij ons 1e elftal. Zonder de hardnekkige blessure die hem sinds de oefenwedstrijd tegen Willem II parten speelt was dit seizoen waarschijnlijk wedstrijd nummer reeds 300 reeds bereikt. In al die jaren is Randy zeer betrokken geraakt met onze vereniging, waarbij ook zijn 3e helft vaak uitmuntend is.

Door Tim Peters