Wederom nieuws over spelers die onze vereniging trouw blijven.

Ook het komende seizoen is Bjorn Broeders speler binnen onze selectie. Na zijn debuut in seizoen 2016-2017 wordt het komende seizoen alweer het 8e seizoen waarin hij speler in onze selectie is. Momenteel staat de teller voor Bjorn al op 120 officiële wedstrijden in ons 1e elftal. Ook buiten het veld is Bjorn zeer actief en altijd bereid een bijdrage binnen de organisatie van onze vereniging te doen.

Voor Martijn Derks wordt het komende seizoen ook alweer zijn 4e seizoen bij onze vereniging. Hiermee zet hij een familie traditie voort, in het verleden waren zijn ooms Maurice en Richard ook speler binnen onze selectie. Ook vader Rob was actief binnen onze vereniging en hielp zelfs met de bouw van onze huidige kantine. In het lopende seizoen kwam Martijn als middenvelder tot 6 doelpunten.

Samen met vader én trainer Jan kwam Noah van Dijk bij aanvang van het seizoen 2021-2022 bij onze vereniging terecht. Vrijwel direct veroverde hij een plek in ons basiselftal waaruit hij daarna nooit meer verdwenen is. Dit blijkt wel uit het feit dat hij binnen deze 2 seizoenen afgelopen zondag reeds zijn 50e officiële wedstrijd in ons 1e elftal speelde.

 

Door Tim Peters