In de afgelopen 2 weken hebben de afrondende gesprekken richting seizoen ’23-’24 met onze huidige selectiespelers plaatsgevonden. Deze gesprekken werden namens de vereniging gevoerd door Jan van Dijk en Maikel van Kesteren. De komende tijd zullen wij jullie dan ook informeren over de samenstelling van onze selectie in het nieuwe seizoen.

Als eerste nieuws kunnen wij melden dat Marwan Bahaali ook komend seizoen actief zal zijn als selectiespeler bij onze vereniging. In zijn eerste seizoen bij onze selectie is hij uitgegroeid tot basisspeler en plaag voor iedere verdediging in de 1e klasse. Dit bleef in de regio niet onopgemerkt, maar ondanks interesse van andere verenigingen blijft hij onze club ook komend seizoen trouw. De club waar hij als jeugdspeler ook aan zijn voetballoopbaan begonnen is.

Ook Miklo van den Boogaart zette zijn eerste stappen op het voetbalveld binnen onze jeugdafdeling. Na een avontuur in de jeugd van Roda JC sloot hij weer aan bij onze vereniging. Hij debuteerde in 2019 en speelde sinds die tijd reeds 58 officiële wedstrijden voor ons 1e elftal. Ook voor Miklo was er interesse van andere verenigingen, maar ook hij speelt komend seizoen weer ‘gewoon’ in onze clubkleuren.

 

 

Door Tim Peters