De sponsorcommissie heeft wederom een nieuwe sponsor binnengehaald, dit keer met een dubbel reclamebord.

Mengelers Automotive Limburg is dé Toyota, Suzuki en Lexus dealer voor de provincie Limburg.
Sinds 1 mei 2022 kregen wij door de overname van Suzuki Jacob ook het Suzuki-dealerschap in de regio Maastricht in handen. Mengelers Suzuki is hierna verdergegaan als Suzuki Sittard en Suzuki Maastricht.
Ook als zakelijke rijder bent u bij Mengelers aan het juiste adres. Ons speciale Mengelers Business Center Limburg in Sittard staat 100% voor u klaar en we denken constant met u mee over de beste manier om uw wagenpark zo kostenefficiënt mogelijk te beheren. Waarbij alles is gericht op kwalitatieve en duurzame mobiliteit.
Of u nu een Toyota, Lexus, Suzuki of ander merk rijdt, loop voor uw reparatie, onderhoud of nieuwe/gebruikte auto snel eens binnen bij een van onze vestigingen en maak kennis met het ‘Mengelers gevoel’.

Mengelers Automotive Landgraaf

Baanstraat 129
6372 AE Landgraaf
Algemeen: 045 – 531 8888
info.landgraaf@mengelers.nl

Wij willen Mengelers bedanken voor de steun aan onze vereniging en hopen op een mooie en lange samenwerking.

Door Tim Peters