Vandaag weer een nieuwe sponsor die wij gaan voorstellen:

Vastadis projectontwikkeling.

Vastadis bestaat uit een hecht team van ondernemende mensen met passie voor duurzame projectontwikkeling. Mensen met lef en creativiteit die projecten vanuit verschillende invalshoeken benaderen en tot bijzondere oplossingen komen. Vastadis gaat door waar anderen stoppen

Aan de Schinveldersstraat in Brunssum ontwikkelt Vastadis voor het moderne midden- en kleinbedrijf 24 bedrijfsunits die tot een bedrijfsverzamelgebouw aaneengeschakeld zijn. Het gebouw is gelegen op een voormalig voetbalterrein van BSV Limburgia/Kamerland op het bedrijfs-handelsterrein Haefland, een terrein met een goede mix van lokale en regionaal opererende bedrijven.

Wij bedanken Vastadis voor de steun en voor de samenwerking.

Spinding 5
5431 SN, Cuijk
info@vastadis.nl
0485-798008

Door Tim Peters