Vandaag stellen wij een nieuwe sponsor met een dubbel reclamebord aan jullie voor: Soma Works met een aantal vestigingen in Limburg:

Een stukje over onze sponsor

Al sinds 2011 bemiddelen wij met succes technisch personeel in Limburg. Begonnen in Maastricht zijn wij ondertussen uitgebreid naar Weert, Elsloo en Kerkrade en tellen wij maar liefst 22 enthousiaste specialisten die iedere dag voor onze klanten en kandidaten klaar staan. Wij dragen zorg voor ons personeel door niet alleen te voorzien in opleidingen en scholingen, maar ook door een leuke creatieve werksfeer te onderhouden. Wij geloven er namelijk in dat enthousiast personeel zorgt voor enthousiaste klanten.

In onze werkwijze staat flexibiliteit en oplossingsgerichtheid voorop. Geen vraag is daarom bij ons te gek en voor ieder probleem nemen wij de tijd. Goede bereikbaarheid betekent bij ons dat je 24/7 je vragen kunt stellen en dat wij altijd ons best doen om jou zo goed mogelijk te adviseren. Maar ontzorgen betekent ook dat wij zorg dragen voor PBM’s en werkkleding, een breed dienstenaanbod bieden en creatief meedenken. Zo zorgen wij ervoor dat jij zorgeloos aan de slag gaat of kunt ondernemen.

Soma Works waar oud speler Yvo Jongepier werkzaam is en waar nu onze spits Randy Grens werkzaam is danken wij voor de steun aan onze vereniging en wij hopen op een mooie samenwerking.

+31 (0)45 209 6022

info@somaworks.nl

Door Tim Peters