Onze sponsorcommissie heeft wederom een nieuwe sponsor binnengehaald
Snackbar Friecoenda willen wij bedanken voor de steun aan onze vereniging en wij hopen op een mooie samenwerking!!

Heb je ook interesse in een reclamebord bij BSV Limburgia/Kamerland? Voor info 0621376692.

Over onze nieuwe sponsor Snackbar Friecoenda:

Geen zin om de deur uit te gaan? Bestel snel en eenvoudig op onze eigen website en wij zorgen dat het eten wordt bezorgd op het door jou gekozen tijdstip. Wil je direct kunnen genieten van je maaltijd? Betaal direct online snel en veilig met iDEAL, zo hoef je aan de deur niets meer af te rekenen
Uiteraard is het mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. Wil je snel geholpen worden? Bestel eenvoudig en snel op onze eigen website en wij zorgen dat je eten klaar staat op het door jou gekozen tijdstip. Betaal direct online snel en veilig met iDEAL, zo hoef je in de winkel niets meer af te rekenen.

Locatie
Snackbar Friecoenda
Wijenweg 155
6446 AK Brunssum
045-5214039

Door Tim Peters