De sponsorcommissie van BSV Limburgia/Kamerland heeft een aantal nieuwe sponsoren binnen gehaald en vandaag stellen wij kunststof Brunssum aan jullie voor:

Kunststof Brunssum bestaat al meer dan 40 jaar en gaat buiten een reclamebord ook de shirts van de Jeugd sponsoren van de onder 15-1.

We zijn een Limburgse familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
De wereld verandert en dat geldt ook voor Kunststof Brunssum. We zetten grote stappen. Die professionaliseringsslag is spannend. Maar we doen het zoals we alles doen: op de Kunststof Brunssum-manier. Met korte lijnen en vanuit een groot maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel

Wij bedanken Kunststof Brunssum dat zij onze jeugd ook willen helpen en hopen op een mooie samenwerking.

Door Tim Peters