Q finance financiële dienstverlening van Ger Quadvlieg is nieuwe sponsor bij BSV Limburgia/Kamerland . Wij bedanken Ger voor zijn steun binnen onze vereniging, en hopen dat we je nog heel veel zullen zien langs de lijn en in onze kantine.

Over onze sponsor:

Na 10 jaar als adviseur bij RVS en 2 jaar bij een onafhankelijke tussenpersoon te hebben gewerkt, wist ik wat wilde: een eigen bedrijf waar service en persoonlijk contact voorop staan. Ervaring gecombineerd met onafhankelijk en deskundig advies moet iedere klant een prettig en veilig gevoel geven. Dat was mijn grote motivatie om op 1 augustus 2006 Q Finance Financiele Dienstverlening te beginnen. Inmiddels is Q Finance uitgegroeid tot een vertrouwde naam in Zuid-Limburg.
Wij kunnen nagenoeg alle producten van de verschillende geldverstrekkers en verzekeraars niet alleen goed vergelijken, maar ook voor u als klant het meest geschikte en voordeligste product aanbieden.
Ook betreffende afspraken zijn we flexibel, overdag of in de avonduren, bij u thuis of bij ons op kantoor, het is allemaal mogelijk.

Marsstraat 9, 6446 RN Brunssum
tel: 06 22 66 76 23
mail: info@qffd.nl

Door Tim Peters