In memoriam : Thei Janssen

Woensdag 6 april is op 86 jarige leeftijd ons erelid Thei Janssen plotseling van ons heengegaan.

Tijdens zijn voetballende carrière schopte Theo het tot het 2e elftal van destijds RKBSV. Generaties echter zijn opgegroeid met Thei als jeugdtrainer, keeperstrainer of scheidsrechter. Ruim 50 jaar lang was hij hierin vol passie actief. Het was zijn lust en zijn leven om actief te zijn voor onze vereniging. Zo ook als lid van onze werkgroep waar hij zeker 25 jaar actief was. BSV Limburgia stroomde door zijn aderen.

Troost vinden wij in de gedachte dat we “oer BSV’er” Thei afgelopen zaterdag nog hebben mogen huldigen in verband met zijn 75 jarig lidmaatschap. Omringd door familie en voetbalvrienden genoot hij deze avond als vanouds met een pilsje in de hand in onze kantine.

De afscheidsdienst zal plaatsvinden op woensdag 13 april om 11.00 uur in de Gregoriuskerk te Brunssum. Gelijk na de afscheidsdienst is éénieder die Thei wenst te herdenken en zijn leven nog éénmaal te vieren van harte welkom in onze kantine.

Wij wensen de familie en vrienden van Thei ontzettend veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.