Het bestuur van onze vereniging heeft overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Jan van Dijk over het openbreken van zijn contract. De onlangs 65-jaar geworden trainer zal de overeenkomst welke liep tot en met het seizoen 2022-2023 verlengen met 2 seizoenen. Zodoende zal Jan van Dijk tot en met seizoen 2024-2025 trainer zijn van onze vereniging.

Jan van Dijk: “Sinds dit seizoen ben ik met veel plezier trainer bij deze vereniging. Samen met mijn staf en technisch adviseur Regillio Vrede kan ik in alle rust werken aan de doelstellingen van de vereniging. Vanwege de opgestelde lange termijn visie is het fijn om daar met deze contractverlenging in alle rust aan te kunnen blijven bouwen. De goede mix tussen ervaren spelers en talentvolle eigen kweek zorgt voor een gretige selectie waarmee het fijn werken is. Ook de onder 23 is een ontzettend talentvolle leergierige groep. Ook binnen de jeugd zitten er veel spelers met potentie. Samen kunnen we zo stappen blijven maken.”

Ook met technisch adviseur Regillio Vrede is voor eenzelfde termijn uitgesproken met elkaar te blijven samenwerken.

Regillio Vrede : “Inmiddels ben ik dit seizoen al voor het 3e opeenvolgende seizoen actief bij de vereniging waar ik mij vanaf het begin ontzettend thuis voel. Binnen de senioren tak werk ik prettig samen met trainer Jan van Dijk en de staf van het 1e en 2e elftal. Ook zie ik de andere teams graag aan het werk. Op het gebied van jeugd werk ik graag samen met de coördinatoren en jeugdtrainers. Ik ben dan ook verheugd langer verbonden te blijven aan de vereniging.”

Tim Theunissen (Vice-voorzitter): “Als bestuur zijn wij trots om zowel Regillio als Jan met hun staat van dienst voor lange tijd aan de vereniging te binden. Het is met beide heren ontzettend fijn samenwerken. Op deze manier kunnen wij verder werken aan de lange termijn doelstellingen van onze vereniging. Hierbij is het verder inpassen van talentvolle spelers in onze selectie smen met het ontwikkelen van de jeugdafdeling een belangrijke doelstelling. De nodige stappen worden hier al gemaakt, zo debuteerden dit seizoen reeds 5 onder 19 spelers in ons 1e elftal. De verlengde samen werking met beiden geeft dan ook rust binnen de organisatie. Op deze manier kunnen wij verder bouwen aan de vereniging.”