Nieuwe sponsor

Schoonmaakbedrijf R. Janssen en BSV Limburgia/Kamerland sluiten een sponsorcontract. Dit seizoen hangt dit bord langs het hoofdveld.
Bsv Limburgia/Kamerland bedankt Schoonmaakbedrijf R. Janssen voor het vertrouwen in onze club!

Een stukje over de sponsor 

Schoonmaakbedrijf R. Janssen onderscheidt zich op de markt door het hoge kwaliteitsniveau, diversiteit en de goede organisatie. Door te investeren in mensen, opleidingen, veiligheid, moderne apparatuur en technieken houden we de kwaliteit van onze dienstverlening steeds optimaal. Hierbij vinden wij het ook heel belangrijk om zo veel mogelijk gebruik te maken van milieuvriendelijke technieken en producten. Tot onze opdrachtgevers behoren een aantal grote verzekeringsmaatschappijen, zorginstellingen, woningverenigingen en gemeentes. Ons bedrijf maakt onderdeel uit van de Reconditioneringsgroep Nederland, een landelijk samenwerkingsverband van een aantal regionale bedrijven. Als RGN zijn wij provider van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland.

Gespecialiseerd in:

✔️ Industriële reiniging
✔️ Gevelreiniging en -bescherming
✔️ Horizontale- en verticale reiniging
✔️ Sanitair- en interieurreiniging
✔️ Tapijtreiniging en -bescherming
✔️ Vloeronderhoud
✔️ Glazenwasserij
✔️ Reiniging winkelcentra
✔️ Cleanroom cleaning
✔️ Crimescene cleaning
✔️ Verhuisservice
✔️ Opslag
✔️ Reiniging na calamiteiten
✔️ Reconditionering van elektronica en fijnmechanica
✔️ Keuringen NEN 3140, NEN 2484 en NEN 1004
✔️ 24-uurs service

Ons bedrijf is ISO 9001 en VCA* gecertificeerd heeft het keurmerk OSB en Duurzaam Herstel. Tevens zijn wij erkend door de Stichting Salvage wat wil zeggen dat wij 24 uur per dag ingeschakeld kunnen worden voor de eerste bereddering na calamiteiten.

Geïnteresseerd?
Neem vrijblijvend contact op via
info@enwatnu.nl
✆ 06-12971174
www.enwatnu.nl

#schoonmaakhelden

 

Door Tim Peters