Nadat wij gisteren Ricardo Geurts als nieuwe voorhoede speler voorstelden kan er voorin natuurlijk iemand niet ontbreken. Ook volgend seizoen is Olaf Mazier – inmiddels voor het 11e seizoen – selectiespeler van onze vereniging. Met zijn vertrouwde rugnummer 10 is hij inmiddels al een aantal seizoenen de schrik van iedere verdediging. Doordat we afgelopen seizoen maar één competitiewedstrijd speelden is de honger naar doelpunten komend seizoen wellicht nóg meer aanwezig.

Op dit moment werken wij met Olaf ook al samen aan de toekomst. Dit seizoen is Olaf gestart met de UEFA C opleiding en is hij altijd een van de drijvende krachten achter de jeugdclinic(s). Ook komend seizoen zal hij regelmatig binnen de jeugdafdeling actief zijn. Op de foto staat Olaf samen met zoontje Mace, wie weet ook ooit goaltjesdief op ons 1e elftal.

Ook voor Olaf een heel mooi nieuw seizoen toegewenst!