Vandaag stellen wij na Dave Velraeds en Bjorn Broeders graag de tweede aanwinst voor het seizoen ’21-’22 aan jullie voor. Met het vastleggen van Ricardo Geurts voegen wij ervaring en scorend vermogen toe aan onze selectie. In het verleden kwamen wij Ricardo al meermaals tegen als tegenstander in het shirt van (destijds) vv Heidebloem. Mooie duels in de top van de 2e klasse.

De voetballoopbaan van Ricardo liep verder via sv Meerssen, Groene Ster, Lindeheuvel-Heidelboem en de laatste seizoenen (als topscorer) bij Zutendaal in België. In de periode bij Lindeheuvel-Heidebloem had hij een groot aandeel in de promotie met 21 treffers en 16 assists.

Ricardo kijkt uit naar het nieuwe seizoen : “We hebben veel kwaliteit in onze selectie en samen met de staf gaan we er voor BSV Limburgia een mooi seizoen van maken”

Wij wensen Ricardo veel succes bij onze vereniging.