Na de eerdere nieuwkomer Dave Velraeds melden wij vandaag de eerste ‘blijver’ in de selectie. De komende periode zal de gehele selectie voorgesteld worden.

Bjorn Broeders (geboren in 1999) gaat komend seizoen ondanks zijn jeugdige leeftijd reeds voor het 6eopeenvolgende seizoen het shirt van ons 1e elftal dragen. In het seizoen ’16-‘ 17 maakte hij in de uitwedstrijd tegen Eijsden (uitslag 1-1) zijn debuut en tevens eerste doelpunt. In het seizoen ’20-21 kwamen er gezien de afgebroken competitie en veel uitgestelde wedstrijden 4 officiële wedstrijden op de teller bij, zodoende staat de teller tot heden op 82 officiële beker-/competitiewedstrijden. In dit lopende seizoen heeft Bjorn zoals eerder gemeld zijn UEFA C opleiding afgerond. Het is dan ook mooi om te kunnen melden dat hij ook komend seizoen – behalve als speler in ons 1e elftal – wederom actief zal zijn als trainer binnen onze jeugdafdeling.

Wij wensen Bjorn heel veel succes en spelplezier in het komende seizoen!