De vereniging heeft het droevige bericht ontvangen dat ons lid, oud 1e elftal speler (op de foto selectie 1991) en huidig sponsor, Léon Vogels op 56 jarige leeftijd is overleden.

Hij werd in 1972 op 7 jarige leeftijd lid van onze vereniging. Als spelend lid van onze vereniging heeft Léon alle standaardelftallen in de jeugd doorlopen en was jarenlang lid van onze selectie. Zelfs als jeugdspeler was hij al meermaals doelpuntenmaker in het 1e elftal van fusiepartner RKBSV. Een hardnekkige blessure dwong hem tot stoppen bij onze selectie.  Op latere leeftijd kroop het bloed weer waar het niet gaan kon en werd hij spelend lid van ons 6eelftal onder leiding van zijn vriend Hein Smit. Daar konden spelers en tegenstanders nog menigmaal genieten van zijn voetballende kwaliteiten, die hij moeiteloos doortrok richting 3e helft. In dit elftal speelde hij ook nog wedstrijden samen met zijn zoon Remco.

Ook als sponsor heeft hij de vereniging lange tijd op tal van manieren geholpen, zo was hij onder andere actief bij de bouw van ons huidige gebouw bij ons kunstgrasveld. Ook het grote mozaïek logo van de vereniging in onze kantine werd door Léon gesponsord.

Wij wensen zijn vrouw Anita, als ook de kinderen Remco en Michelle, ontzettend veel sterkte in de komende periode.