Het bestuur en de technische commissie zijn volop bezig met het samenstellen van de selectie(s) voor komend seizoen. De komende periode zullen wij de ‘blijvers’ en ook nieuwkomers aan jullie voorstellen. Vandaag stellen wij graag de eerste aanwinst voor het seizoen ’21-’22 aan jullie voor.
Met het vastleggen van Dave Velraeds voegen wij een oude bekende en een brok aan ervaring toe aan de selectie. In het seizoen ’15-’16 was Dave reeds onderdeel van onze selectie. Voor dat seizoen en ook alle seizoenen daaropvolgend was hij actief bij Groene Ster, waarmee hij o.a. naar de 3e divisie promoveerde en enkele fraaie bekerduels – waaronder ‘ AZ uit’ – afwerkte. Als linksback was hij in al die seizoenen een vaste waarde bij onze buurman uit Heerlen. Niet alleen vanwege zijn voetballende kwaliteiten halen wij met Dave een absolute versterking binnen, ook zal hij gezien zijn persoonlijkheid onze talenten helpen zich verder te ontwikkelen.
In het dagelijks leven is Dave actief als fysiotherapeut bij de onder 18 van PSV, waar hij binnen de staf onder andere samenwerkt met trainer Ruud van Nistelrooy. Op dit moment is Dave herstellende van een knie operatie. Wij wensen hem de komende periode succes met zijn verdere revalidatie en zien ernaar uit om hem bij de start van de voorbereiding weer op onze velden te mogen begroeten.