Kerstavond bereikte ons het droevige bericht dat op 24 december – vlak voor zijn 82e verjaardag – ons erelid Ferdie Hoenen is overleden. In de tijd van sv Limburgia was hij bestuurslid en elftalleider bij het 1e elftal. In zijn periode als elftalleider werd in 1976 het amateur landskampioenschap behaald. Tevens was hij 50 (!) jaar consul voor de KNVB bij meerdere Brunssumse voetbalverenigingen. Deze functie moest hij in 2009 neerleggen
omdat zijn leeftijd voortzetting van de functie niet meer toestond volgens de toen geldende reglementen van de KNVB. Ook was hij geruime tijd actief als scheidsrechter bij de KNVB. Voor zijn talloze functies/werkzaamheden bij de KNVB werd hij door de KNVB in 2010 benoemd tot lid van verdienste. Bij onze vereniging werd hij tot erelid benoemd in 2004. Wij wensen de kinderen Marita en Henri, maar ook zijn broer (en onze oud verzorger) Jos en Nanny, veel sterkte.