Winterstop vanaf donderdag 17 december:
Het bestuur heeft besloten vandaag de laatste jeugdtrainingen van dit jaar te laten plaatsvinden en de winterstop zodoende iets naar voren te halen. Een jaar dat voor onze (jeugd)trainers op zeer veel momenten aanpassingsvermogen heeft gevergd. Variërend van een periode helemaal niet trainen, trainen met wedstrijden in het weekend en de laatste periode trainen zonder dat er in competitieverband gespeeld werd. Een groot compliment richting onze jeugdleiders, terreinbeheerders en corona coördinatoren die steeds op deze veranderingen hebben ingespeeld. Mede hierdoor hebben de jeugdleden toch –  zo veel als binnen de richtlijnen mogelijk –  van het spelletje kunnen genieten.

 

De jeugdtrainingen starten weer op 11 januari 2021, tenzij er voor die tijd andere maatregelen vanuit de overheid zouden volgen. Mocht dit zo zijn zal het bestuur hierover zo spoedig mogelijk eenieder informeren. Wij hopen uiteraard dat dit niet het geval is en zien uit naar de tijd dat er volledig getraind kan worden en er weer wedstrijden op ons complex kunnen plaatsvinden.

Door Tim Peters