BSV Limburgia/Kamerland is verheugd te kunnen melden met ingang van dit seizoen een 4-jarige overeenkomst gesloten te hebben met Sport 2000 in Kerkrade.

Vanaf heden kunnen leden via de webshop van BSV Limburgia/Kamerland welke bij Sport 2000 in beheer is hun artikelen bestellen en thuis laten bezorgen of afhalen bij Sport 2000 in Kerkrade. Het is ook mogelijk om van maandag tot en met zondag bij Sport 2000 tijdens openingstijden langs te gaan om daar het kledingstuk te kopen en eventueel te laten bedrukken met initialen, naam en/of clublogo. Sport 2000 heeft in hun winkel een speciale ‘BSV Limburgia-wand’ ingericht waardoor je ieder moment van de week terecht kunt. In de winkel ontvangen leden 20% korting op de BSV Limburgia lijn en online 25 % korting.

De vereniging heeft ervoor gekozen om het huidige wedstrijdshirt exact na te laten maken waardoor daar geen veranderingen in zijn. Wel zullen trainingspak, trainingsshirt enzovoorts van het merk Jako (zie webshop) verschillen tegenover de afgelopen seizoenen.

Op dit moment worden tevens door de medewerking van enkele trouwe sponsoren de shirts van de gehele jeugdafdeling vervangen door nieuwe wedstrijdshirts. Zo staan al onze teams er weer perfect bij zodra we (eindelijk) weer wedstrijden kunnen gaan spelen. In een eerder stadium zijn reeds de jeugdtrainers voorzien van een nieuw trainingspak en poloshirt van de nieuwe Jako lijn. Foto’s hiervan zullen wij op korte termijn publiceren.

Via de navolgende link is de webshop te bereiken : https://brandless.nl/clubshop/bsv-limburgia/