Vandaag was er op ons sportpark Houserveld een heus 4vs4 toernooi bij de JO.19 en JO.17.

In het kader van de UEFA C cursus diende eerste elftal speler Olaf Mazier zijn opdracht te voltooien. Hij diende een 4vs4 toernooi te organiseren met een individuele winnaar.

Onder een heerlijk zonnetje streden de spelers van JO.17 en JO.19 voor de overwinning. Uiteindelijk kan er maar een de winnaar zijn. JO.19 speler Ryan Martens ging er met de eer vandoor, gevolgd door Benjamin Gagliardi, Conner Mevis pakte uiteindelijk de 3e plaats.

Naast het enthousiasme van de spelers een groot woord van dank aan Danny Vogelzang, Maurice Kuijpers, Hein Pasveer, Mandy Ricksen, Keano van de Bogaert, Regilio Vrede en Bjorn Broeders, en Ger Gouw,die ieder op hun manier een bijdrage aan het toernooi hebben geleverd.

 

Door Tim Peters