Vandaag mogen wij wederom een nieuwe sponsor voorstellen:

APS GROEP

Heerlenseweg 200 6371 HX Landgraaf.

Om maar meteen met een quote in huis te vallen: “The way you present yourself is the way you’ll be remembered”.
Dat weten wij bij APS Groep als geen ander. Al sinds 1994 biedt APS Groep bedrijven een kwalitatief sterk assortiment aan waarmee elke onderneming haar boodschap naar buiten toe kan brengen. Of het nou met koeienletters op een spandoek moet, of heel klein in de vorm van een embleem op een t-shirt, bij ons kan het allemaal!
APS Groep is een groeiend familiebedrijf dat zich volledig focust op de promotie van bedrijven. Promotietextiel, autobelettering, zeefdrukken, borduursels, sportprijzen en ga zo maar door… Elk promotieartikel die u zich kan bedenken, bieden wij aan! Met kwaliteit en eerlijkheid hoog in ons vaandel, bekijken wij samen met u welke promotieartikelen het beste bij uw boodschap passen. Hierbij garanderen we dat wij uw producten met de grootste zorgvuldigheid en accuratesse verzorgen. U bent verzekerd van een uitmuntend
kwaliteitsproduct welke zijn weerga niet kent.

Voor meer info kijk je op www.apsgroep.nl

Wij hopen op een mooie samenwerking en bedanken APS GROEP voor de steun aan onze vereniging

 

Door Tim Peters