Beste leden, ouders en verzorgers,

Graag willen wij jullie als bestuur informeren over de huidige stand van zaken binnen de vereniging na de verder aangescherpte maatregelen afgelopen week.

Concreet geldt er vanaf woensdag 14 oktober voor een periode van (vooralsnog) 4 weken:

Geen competitiewedstrijden in deze periode, ook geen oefenwedstrijden;
Onderling binnen de club mogen er wel jeugdoefenwedstrijden worden gespeeld;
Jeugdtrainingen t/m onder 19 mogen plaatsvinden, zonder onderlinge afstand tijdens de training;
Ten gevolge van de beperkingen in groepsgrote en afstand vinden er voorlopig geen senioren trainingen plaats;
Kantine, jeugdhome en kleedlokalen blijven gesloten;
Alleen spelers, trainers, bestuur-/commissieleden mogen het complex betreden.

 

De maatregelen hebben voor onze vereniging ook verregaande financiële consequenties. De kantine – onze grootste bron van inkomsten – is eveneens gesloten. Ondanks de sluiting van het complex lopen al onze vaste laten gewoon door. Met de inkomsten vanuit de contributie en onze trouwe sponsoren zullen wij onze vaste lasten grotendeels kunnen dekken.

 

Inmiddels werkt het bestuur aan een voorlopig financieel scenario waarbij wij uitgaan van een gesloten kantine tot aan het einde van dit kalenderjaar. Ook hebben wij alle mogelijke steunmaatregelen via de overheid (recent TLV en Taso) aangevraagd. Middels deze weg tevens een woord van dank aan onze leden die ons gesteund hebben middels de crowdfunding actie. Ook de organisatoren hiervan willen wij nogmaals hartelijk bedanken.

Wij hopen jullie zo spoedig mogelijk weer allemaal op ons complex te mogen begroeten, zodat we weer kunnen genieten van een mooie wedstrijd en een gezellig samenzijn in onze kantine.

 

Bestuur en jeugdcommissie BSV Limburgia

Door Tim Peters