Inmiddels is bij iedereen bekend dat tijdens de persconferentie van afgelopen nieuwe en verscherpte maatregelen zijn aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen gelden vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur en zijn in elk geval van kracht tot en met 19 oktober.

De nieuwe maatregelen hebben concreet onderstaand effect:
– Ons complex is tot nader bericht alleen toegankelijk voor spelers, trainers, aangewezen vrijwilligers (terreinbeheerder / corona coördinator), officials en bestuurs-/commissieleden;
– Toegang tot ons complex alleen via toegangspoort bij kunstgrasveld. Reguliere hoofdingang blijft tot nader order gesloten;
– Ouders zijn gedurende trainingen dan conform de nieuwe richtlijnen niet welkom op ons complex, hierop zal door de vereniging streng gehandhaafd moeten worden;
– De kantine en het jeugdhome zijn gesloten, ook voor vergaderingen/bijeenkomsten;
– Wedstrijden – jeugd en senioren – vinden plaats zonder publiek. Dit geldt ook voor thuiswedstrijden van de jeugdafdeling. Voor uitwedstrijden van de gehele jeugdafdeling geldt dat chauffeurs vallen onder teambegeleiding, dus toegang hebben tot het complex van de bezoekende vereniging.

Wij beseffen ons dat bovengenoemde maatregelen een enorme impact hebben op onze leden, ouders/familieleden en onze trouwe supporters. Desondanks willen wij iedereen met klem verzoeken bovenstaande in acht te nemen.

Download hier het protocol.