Beste Brunssumse voetballiefhebbers,

De unieke situatie waar we ons op dit moment in begeven vraagt om een unieke aanpak van het traditionele Sjra Jacobs Toernooi. Na een spoedoverleg tussen de Brunssumse voetbalverenigingen is besloten om het toernooi gezamenlijk te organiseren, wat betekent dat de wedstrijden op meerdere locaties worden gespeeld. Op deze wijze houden we de bezoekersaantallen beheersbaar.

Voor de vrijdag hebben we de wedstrijden verdeeld, afhankelijk van de uitslagen bepalen we in onderling overleg waar de wedstrijden op 23 augustus plaats zullen vinden, dit is nu nog niet te zeggen. De locaties voor de zondag worden op vrijdagavond na de wedstrijden gecommuniceerd. Het streven is om op ieder complex een of meerdere wedstrijden te laten plaatsvinden.

Het verzoek is om thuis te blijven bij de welbekende klachten en de aanwijzingen op de locaties op te volgen. Alleen als iedereen zich netjes aan de maatregelen houdt kunnen we samen genieten van de onderlinge derby’s.

Tot 21 en 23 augustus!