De jeugdafdeling heeft in de zomerstop enkele wijzigingen ondergaan. Vandaag stellen wij onze technisch jeugdcoördinator die samen met technisch adviseur Regillio Vrede over het technisch beleid waken aan u voor.

Keano van de Boogaart, technisch jeugdcoördinator middenbouw:
Mijn naam is Keano van den Boogaart en ik ben 21 jaar oud. Ik ben erg gedreven in voetbal en ben er constant mee bezig als speler en coach. Zelf heb ik de hele jeugdafdeling van BSV Limburgia doorlopen en momenteel speel ik in het 2e elftal. De afgelopen jaren ben ik trainer van de JO11 en JO13 geweest, verder verzorg ik op de woensdag de techniektraining voor de jeugd bij BSV Limburgia. Ook ben ik al 3 jaar trainer bij voetbalschool Skills2day. Komend seizoen ben ik hoofdtrainer van de JO13-1 bij BSV Limburgia en tevens ook technisch coördinator van de middenbouw. Ook ga ik beginnen aan mijn UEFA-C jeugd trainingscursus en ga ik als assistent trainer bij Fortuna JO11 aan de slag.

Toefiek Zannoudi, technisch jeugdcoördinator onderbouw:
Hallo mijn naam is Toefiek Zannoudi en ik ben al sinds 2016 bij BSV Limburgia als jeugdtrainer en sinds afgelopen seizoen technisch coördinator van de onderbouw. Deze functie zal ik ook komend seizoen gaan vervullen. Ik heb bij BSV Limburgia aantal jeugdelftallen onder mijn hoede gehad waaronder de JO9, JO11, JO17 en JO19.

Als voetballer was ik actief bij BSV, sv Hastenrath (Duitsland), sv Brunssum, NEC 92, Vaesrade en sv Langenberg. Zaalvoetballen heb ik gedaan bij ZVV Grausbauw. Verder ben ik ook nog bij sv Brunssum actief geweest, onder andere als trainer van het 2e.