BSV Limburgia/Kamerland timmert hard aan de weg. Momenteel wordt de renovatie van het kunstgrasveld uitgevoerd waar een hele nieuwe mat gelegd wordt. Daarnaast kunnen we (met dank aan sponsoren) alle jeugdleiders in het nieuwe seizoen voorzien van een nieuw trainingspak en mogen we binnenkort eindelijk weer starten.

Als voorbereiding op het nieuwe seizoen is er in deze ‘rustige’ periode ook goed naar onze website gekeken en is de feedback van onze leden meegenomen. Vanaf heden mogen we onze nieuwe website presenteren die -naar onze mening- veel gebruikersvriendelijker is.

Zo zijn het aantal pagina’s van de website meer dan gehalveerd en zijn de teampagina’s en organisatie pagina’s teruggebracht naar beiden één pagina waardoor het menu ook wat kleiner geworden is.

BSV Limburgia/Kamerland hecht veel waarde aan de online professionalisering en wilt de komende tijd verder borduren op actie’s zoals die van de voorgestelde selectiespelers. Wil jij de ‘internetredactie’ versterken en mee bouwen aan de website, Instagram, Facebook of dergelijke? Mail ons dan! Ook tips/opmerkingen over onze nieuwe website zijn van harte welkom!