BSV Limburgia/Kamerland wenst Kevin Hofland -die maandag aan zijn uitdaging als hoofdtrainer bij Fortuna Sittard start- heel veel succes toe. Kevin is niet alleen in het betaald voetbal een bekende maar zeker ook binnen onze vereniging.

Binnen onze vereniging heeft Kevin vroeger zijn eerste stappen in het voetbal gezet. In 1997 maakte hij zijn debuut bij Fortuna Sittard, de club waar hij vanaf maandag dus hoofdtrainer is in de Eredivisie. In zijn verdere carrière speelde hij onder andere voor VFL Wolfsburg, PSV en Feyenoord. Ook mocht hij zijn opwachting maken in het Nederlands elftal, iets om als vereniging trots op te zijn.

Kevin is naast voetballer ook trainer geweest bij onze jeugdafdeling en zowel speler als trainer bij ons 1e elftal. Bovenal draagt Kevin nog steeds onze vereniging een ontzettend warm hart toe. Tijdens zijn actieve carrière speelde dankzij zijn inbreng zowel PSV als Feyenoord (2x) op ons complex. Ook na zijn carrière was hij o.a. betrokken bij de wedstrijd tegen Lucky Ajax en is steeds bereid onze vereniging de helpende hand te bieden en van advies te voorzien.

Wij hebben er in ieder geval alle vertrouwen in dat Kevin Hofland een mooie trainerscarrière tegemoet gaat! Bedankt voor alle goede zorgen en heel veel succes!!