Het bestuur en de jeugdcommissie zijn verheugd te kunnen mededelen dat Bas Bielders vanaf 1 juni de nieuwe jeugdvoorzitter is binnen BSV Limburgia/Kamerland. Bas vult daarmee de vacature in die ontstaan was nadat Maikel Venhovens doorgeschoven was naar voorzitter van het hoofdbestuur in november.

Bas is geen onbekende binnen onze vereniging en is veel te vinden langs de lijn wanneer zijn zoon Mika (JO17) moet voetballen. Ook is Bas in het verleden als coördinator actief geweest en heeft hij verder binnen de jeugdafdeling verschillende bijdrages geleverd. Nadat de vereniging Bas voor deze rol vroeg zijn de gesprekken positief verlopen en werd de aanstelling al snel een feit.

Hiermee krijgt de jeugdcommissie weer verdere invulling nadat eerder Regillio Vrede als technisch adviseur de plaats van Tim Theunissen overnam die doorschoof naar de functie van vicevoorzitter. Rowin Bolt en Bjorn Jansen zullen als algemeen coördinator aan de bovenbouw verbonden blijven komend seizoen. De overige coördinatoren en adviseurs worden in een later stadium bekend.