Afgelopen maandag is op het gemeentehuis de evaluatie geweest tussen de Gemeente Brunssum en de vier voetbalverenigingen. Dit i.v.m het hervatten van de jeugdtrainingen voor de teams t/m O13. Gedurende de evaluatie bleek al snel dat bij alle voetbalverenigingen alles vlekkeloos is verlopen. Dit is een compliment waard richting alle vrijwilligers, spelers/speelsters, ouders, verzorgers etc.. De trainingen voor de kinderen t/m O13 worden -onder het geldende protocol-  in een definitieve vorm omgezet en eindigen op zondag 28 juni

Het succes is de reden om het eerder genomen standpunt m.b.t de trainingen van de O15 en hoger te herzien. Komende week worden de trainingen voor de O15 t/m senioren hervat. De week van 25 t/m 31 mei zal hierin als pilotweek fungeren. Tijdens de pilotweek gaan we o.a. bekijken hoe de 1,5 meter afstand gedurende trainingen gewaarborgd blijft. Indien leden, vrijwilligers én ouders zich goed aan het geldende protocol gehouden hebben en hieraan optimaal medewerking verleend hebben, is de vervolgstap om ook voor hen de accommodaties, onder het geldende protocol, te openen t/m zondag 28 juni 2020

Iedere vereniging zal haar protocol via de eigen communicatiekanalen kenbaar maken. Verder willen we benadrukken dat de complexen alleen open gaan voor de teams waarvoor een training gepland staat. 

Het hiervoor geldende trainingsschema is geplaatst onder de knop informatie.