In een eerder stadium heeft onze vereniging reeds gecommuniceerd dat Pedro Ricksen met ingang van seizoen 2020-2021 hoofdtrainer zal worden van onze vereniging. Daarbij is ook aangegeven dat de vereniging met Regillio in gesprek was om een technische functie te gaan bekleden in onze vereniging. Een functie die te combineren is met de ambitie van Regillio om ook in het betaald voetbal actief te zijn.

Na een aantal goede gesprekken heeft het bestuur overeenstemming met Regillio bereikt om de komende 4 seizoenen als technisch adviseur van onze vereniging aan de slag te gaan. Actief op het veld zal Regillio met name te zien zijn bij de trainingen van de JO19 en JO17.

Het doel van alle partijen is om structuur in het technisch beleid van de gehele vereniging aan te brengen. Zowel bij de jeugd als bij de selectie teams van de senioren zal hij helpen met het opzetten van het technisch beleid en het ondersteunen van de coördinatoren en de trainers. Een belangrijk aspect hierbij is het begeleiden en mee opleiden van trainers vanuit onze eigen vereniging. Dit sluit dan ook aan bij de ambitie van de vereniging om jeugd op de leiden tot selectiespeler van onze vereniging. Uiteraard worden ook de recreatieve/schaduw elftallen hierbij niet uit het oog verloren. Opleiden voor iedereen binnen de eigen ambities en mogelijkheden.