Trainersnieuws BSV Limburgia/Kamerland

In de afgelopen periode heeft het bestuur samen met onze hoofdtrainer Regilio Vrede de samenwerking geëvalueerd. Beide partijen zijn zeer tevreden over de onderlinge samenwerking en de positieve energie die deze samenwerking oplevert voor de vereniging. Zo is gestart met een onder 23 elftal, staan gast trainingen bij de jeugd gepland en geeft het 1eelftal een clinic aan de jeugd op 5 januari. 

Tijdens deze gesprekken kwam ook ter sprake dat de functie van hoofdtrainer bij onze vereniging in de praktijk op een aantal momenten in het seizoen lastig te combineren is met het assistent trainerschap bij NAC Breda. In goed onderling overleg is dan ook besloten dat de vereniging voor seizoen 2020-2021 een andere hoofdtrainer aanstelt. Dit zal Pedro Ricksen worden, momenteel nog werkzaam bij Sportclub ‘25.

Echter, zoals reeds eerder aangegeven bevalt de onderlinge samenwerking met Regilio Vrede zeer goed. Onze vereniging en Regilio Vrede zijn dan ook in gesprek voor een samenwerking voor meerdere seizoenen voor een technische functie voor zowel selectie alsmede de jeugd. Deze gesprekken lopen thans nog, echter beide partijen hebben de intentie om de samenwerking in deze vorm langdurig voort te zetten.