Het 2e elftal van BSV Limburgia/kamerland is recent gesponsord geworden door lunchcafé Triade 44. Eigenaar Roy Winkens is afgelopen week bezocht door voorzitter Hub Hofland om met trots de nieuwe shirtjes te tonen waarop Triade 44 dus als nieuwe sponsor zichtbaar is.

Vanochtend bij de 1e competitiewedstrijd was de trotse sponsor natuurlijk aanwezig en is er een teamfoto gemaakt.

Namens BSV Limburgia/kamerland bedanken wij Roy Winkens en Lunchcafé Triade voor de sponsoring van deze prachtige shirts. Verder gaf deze trotse sponsor aan dat hij bereid was om volgend seizoen wellicht meer elftallen te sponsoren.

Lunchcafé Triade 44, gelegen aan de Rimburgerweg te Brunssum beschikt over de perfecte locatie om een stevige wandeling te combineren met een heerlijk ontbijt, lunch of diner. In een sfeervolle en gezellige ambiance geniet je van de lekkerste gerechten die met veel liefde worden bereid.